Ekologiska Anna: Trädgårds Mäsatare- www.ekologiskaanna.se


PRESENTATION

Jag heter Anna och är en trädgårdsmästare med miljövänlig profil. Det innebär att jag o mina medarbetare strävar efter att bedriva trädgårdsskötsel på ett ekologiskt sätt, utan kemiska bekämpningsmedel eller konstgödning.
I en ekologisk trädgård främjas den biologiska mångfalden, vilket ger friskare växter och en bättre miljö för både djur och människor.

Helt enkelt en trädgård att trivas och må bra i! Som trädgårdsmästare kan vi hjälpa till med allt från formgivning, trädgårdsdesign, växtval och komposition till plantering, beskärning och skötselarbete.
Och oavsett om det handlar om ett enstaka uppdrag eller återkommande sysslor, mindre åtgärder eller genomgripande förändringar, kan vi bistå med tips, råd och praktiskt arbete. Vi kan också hjälpa till med växtval och inredning för balkonger och uteplatser.

För oss är det viktigt att alltid vara lyhörd inför kundens behov. Ambitionen är att skapa långvariga och seriösa kundrelationer, vilket jag tror görs bäst genom ärlighet, ödmjukhet och – naturligtvis – hög kompetens.

Viktigt är även att kunna erbjuda kompletterande tjänster som hör trädgård och uteliv till. Därför har vi nära samarbete med anläggare, plattsättare, arborist, snickare, elektriker och målare; samtliga med lång erfarenhet. Vill du också ha en trädgård att trivas i Slå mig en signal! Jag lämnar gärna kostnadsförslag och kan också ge referenser på andra jobb vi har gjort.

Välkommen!
Med vänlig hälsning
Anna Kron, Felicia Svensson, Mette Åkesson
Ekologiska Anna Trädgårdsmästare